fbpx

 

Om Nikolaj


Nikolaj Bjørk Christensen


Mit navn er Nikolaj Bjørk Christensen, jeg er 24 år og bor på Herluf Trollesvej 6B 1. tv, 4200 Slagelse. Til daglig læser jeg HA. (Kommunikation) på Copenhagen Business School og arbejder som juniorkonsulent hos GRACE.

Jeg er født og opvokset i Skælskør og Slagelse, og har de seneste 3 år boet i København. For som mange andre unge, så søgte jeg efter gymnasiet mod universitet og storbyen. Men efter 3 år i København, er jeg flyttet tilbage til min hjemkommune Slagelse. Og her vil jeg gerne være med til at gøre en forskel.

Jeg har hele mit liv været engageret i foreningslivet, hvor det meste af min tid er blevet brugt i svømmehallen og på havnen. I dag er jeg fritidsejler og nyder livet på vandet.

Jeg engagerer mig i alt jeg gør, om det er i elevråd, som hjælpetræner i svømmeklubben eller træner i sejlklubben. Jeg vil gøre en positiv forskel og jeg har også en mening om det meste. Og netop derfor blev jeg medlem af VU Slagelse i 2015.

Sidenhen har jeg brugt utallige timer på det politiske arbejde. Først lokalt i VU Slagelse, sidenhen i hele Region Sjælland og til sidst som landsnæstformand for hele VU.

Efter at være vendt hjem til Slagelse igen, så har jeg også lyst til at bidrage til den kommune jeg elsker. Jeg vil gøre en positiv forskel og være med til at skabe verdens bedste kommune. Det er derfor jeg stiller op til byrådet i Slagelse Kommune.

Stem personligt på mig d. 16 november


Til kommunalvalget d. 16 november håber jeg meget, at du vil give mig din personlige stemme.

Det er de personlige stemmer der afgør hvem der kommer i byrådet, og derfor afgør om jeg kan blive din unge og liberale stemme.

Mit CV

 • 2003-2013Elev på Antvorskov Skole

  Hele min folkeskoletid var på Antvorskov Skole, hvor jeg bl.a. var medlem af elevrådet og deltog i masterclass-forløb i matematik.
 • 2012-2013Hjælpetræner i Slagelse Svømmeklub

  Som aktiv svømmer og vandpolospiller var svømmehallen i mange år været mit andet hjem. Derfor var det helt naturligt, at jeg også blev hjælpetræner i klubben.
 • 2012-2017 & 2020-d.d.Træner i Skælskør Amatør Sejlklub

  Jeg har sejlet siden jeg var 9 år, og havet har siden været mit andet hjem. Alle mine gode oplevelser har jeg gerne ville give videre. Det har jeg kunne gøre ved at arrangere sommerlejre, weekendture og være træner.
 • 2013-2014Efterskoleelev på Oure Efterskole

  I 10. klasse valgte jeg at tage på efterskole på Oure. Jeg gik på sejlads og ski-linjen og sad bl.a. i festudvalget og elevrådet.
 • 2014-2018Kundeservicemedarbejder hos
  Salling Group

  I min gymnasietid arbejder jeg som kunderservicemedarbejde i Bilka i Slagelse og senere i Føtex på Frederiksberg.
 • 2014-2017Handelsgymnasieelev på Selandia HHX

  Jeg tog min gymnasielle uddannelse på Selandia HHX i Slagelse. Jeg gik på økonomi og finansierings-linjen og deltog i Euroschola i Europaparlamentet.
 • 2015-2018Bestyrelsesmedlem og formand for
  VU Slagelse

  I 2015 meldte jeg mig ind i Venstres Ungdom. Her har jeg deltaget i utallige kurser og valgkampe, og jeg var bl.a. bestyrelsesmedlem og senere formand i VU Slagelse.
 • 2016-2017Formand for Fælles Politisk Ungdom Slagelse

  I 2016 stiftede jeg, i fællesskab med alle de andre ungdomspartier i Slagelse, en fællespolitisk forening. Her mødtes vi på tværs af uenigheder over en øl, og diskuterede politik månedligt.
 • 2017-2021HA(kom.)-studerende på
  Copenhagen Business School

  Jeg har taget min bachelor på CBS hvor jeg har læst på HA(kom.). Den har jeg læst over 4 år, da jeg sideløbende har brugt en del tid på ungdomspolitik og arbejde.
 • 2018-2020Regionsformand for VU i Region Sjælland

  Efter min tid i VU Slagelse blev jeg formand for VU i Region Sjælland. Derudover sad jeg i en række nationale udvalg, bl.a. lokalforeningsudvalget, udviklingsudvalget og kampagneudvalget.
 • 2018-2019Customer Experience Assistant hos GoMore

  Som studiejob arbejdede jeg for GoMore som Customer Experience Assistant, hvor jeg arbejdede med leasing af biler og biludlejning.
 • 2018-2019Forretningsudvalgsmedlem for
  Venstres Ungdom

  I 2018 blev jeg valgt til forretningsudvalget og var formand for Aktivitets- og KampagneUdvalget. Her havde jeg bl.a. ansvar for 3 valgkampe. Jeg sad i forretningsudvalget frem til 2020.
 • 2019-2020Landsnæstformand for Venstres Ungdom

  I 2019 blev jeg valgt til landsnæstformand og var ansvarlig for medlemsuviklingen og understøttelse af lokalforeningerne. Jeg var landsnæstformand frem til 2020.
 • 2019-2020Hovedbestyrelsesmedlem for Venstre

  Som landsnæstformand for Venstres Ungdom sad jeg også i Venstres hovedbestyrelse.
 • 2020Praktikant og researcher hos FRIDAY

  Som led i mit studie var jeg i praktik i kommunikationsbureauet FRIDAY, hvor jeg senere blev ansat som researcher.
 • 2020-d.d.Juniorkonsulent hos Grace

  I dag arbejder jeg som juniorkonsulent for Grace, som laver politisk interessevaretagelse og public affairs.
 • 2020-2021Byrådskandidat for
  Venstre i Slagelse Kommune

  Da jeg flyttede tilbage til min hjemkommune her i Slagelse var jeg ikke i tvivl. Jeg vil gøre en forskel og derfor stiller jeg op til byrådet.
 • 2022-2025Byrådsmedlem for
  Venstre i Slagelse Kommune

  Jeg blev valgt til byrådet ved kommunalvalget i 2021 med 818 personlige stemmer.
 • 2022-2025Formand for Sundhedsudvalget
  i Slagelse Kommune

  I mit byrådsarbejde har jeg bl.a. æren af at lede arbejdet i det nye Sundhedsudvalg som formand.
 • 2022-2025Næstformand for Klima- og Miljøudvalget
  i Slagelse Kommune

  I mit byrådsarbejde har jeg bl.a. æren af være næstformand i Klima- og Miljøudvalget.

Pressemateriale


Hent mine offcielle pressebilleder, plakatbilleder og lign her.


Download